Düzce’de hangi fabrikalar vardır?

Düzce OSB'De Katılımcı Firmalar

  • Alliance Steering Tekn.End.ve Tic.A.Ş. Organize Sanayi Bölgesi Beyköy Beldesi İstiklal OSB 1 Mah. …
  • Askal Gayrimenkul Yatırımları ve İnş. A.Ş. …
  • Bilen Egzost San.ve Tic.A.Ş. …
  • Kautek Otomotiv A.Ş. …
  • Öz-İş Oto Yan San. …
  • Teknorot Otomotiv Ürn.San.Tic.A.Ş. …
  • Teknorot Otomotiv Ürn.San.Tic.A.Ş.

Düzce’de kaç tane fabrika var?

İl genelinde 549 anonim şirket, 1.927 limitet şirket, 7 kollektif şirket, 1 adi komandit şirket, 141 kooperatif ve 1.071 hakiki şahıs ve 8 müessese faaliyet göstermektedir.

Düzcede kaç tane organize sanayi var?

Bu durum, her yerde arzu edilen bir durumdur. İlimizde 5 tane Organize Sanayi Bölgesi kurulmuş olacaktır. Gümüşova'da belli bir sanayi birikimi vardır.

Düzce’de sanayi faaliyetleri nelerdir?

Düzce ili genelinde 15 kaplama ve soyma fabrikası, yaklaşık 400 adet kereste ve parke işleyen fabrika ve atölye bulunmaktadır. Bu sanayi kuruluşlarından yıllık ortalama 500.000 m3 orman envali işlenmektedir. İl genelinde 507 Sayılı Kanuna göre kurulu bulunan 28 adet Oda ve 1 adet Odalar Birliği bulunmaktadır.

Akçakoca OSB nereye kurulacak?

AKÇAKOCA DEMİR-ÇELİK İHTİSAS OSB: Akçakoca İlçesi Döngelli Köyü mevkiinde yer alan 208 hektarlık alanı kapsayan bir bölgede demir-çelik sanayisine yönelik İhtisas OSB kurulması için 10.06.2013 tarihinde kuruluş dosyası Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına iletilmiştir.

Düzce geçim kaynakları nelerdir?

Yetiştirilen tarım ürünlerinden bazıları, fındık, pancar, mısır, buğdaydır. En önemlisi ise fındık yetiştiriciliği olup, Düzce ekonomisine en büyük katkıyı sağlamaktadır. Hayvancılık ise, büyük, küçük ve kümes hayvancılığı olarak yapılmakta ve Düzce halkının en büyük geçim kaynakları arasında yer almaktadır.

Düzce’nin eski adı nedir?

Düzce, Orhan Gazi'nin komutanlarından Konuralp Bey'in Bizans Tekfurları ile 1323'te yaptığı savaşlar sonucu Osmanlı topraklarına katıldı. Düzce'nin Konsapa adını alması bu devrededir. O zamanki yerleşim merkezi Gümüşabadı'dır. Daha sonra ilçe merkezine Üskübü denildi.